Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Filters
Αναζητηση
Close

Αλλαγές & Επιστροφές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν ή τα προϊόντα που αγοράσατε διαδικτυακά μέσω του eshop μας pentavras.gr ή τηλεφωνικά εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε την παραγγελία σας και να πραγματοποιήσετε την επιστροφή του προϊόντος εντός 14 ημερών από την ημερομηνία έγκρισης του αιτήματος σας από εμάς. Μπορείτε να επιστρέψετε τις αγορές σας για οποιονδήποτε λόγο – ακόμη κι αν απλώς αλλάξατε γνώμη.

Για όλες τις περιπτώσεις επιστροφών προϊόντων θα πρέπει:

1) Να συμπληρώσετε την online φόρμα επιστροφών ή να μας καλέσετε στο τηλ 2102752003 εργάσιμες ημέρες και ώρες, ώστε να εγκριθεί το αίτημα σας. Αφού καταχωρηθεί ηλεκτρονικά το αίτημα σας θα σας ενημερώσουμε με email ή τηλεφωνικά-sms για την εξέλιξη του.
2) Να συμπληρώσετε το έντυπο επιστροφής το οποίο θα βρείτε μέσα στο πακέτο που παραλάβατε. Μπορείτε επίσης να το εκτυπώσετε σε περίπτωση απώλειας κάνοντας κλικ εδώ.

Βασική προϋπόθεση (οδηγίες) για την επιστροφή των προϊόντων είναι:
1) Το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, στην αρχική του συσκευασία και όλα τα περιεχόμενα (καρτελάκια, υφασμάτινη θήκη, πιστοποιητικά κλπ) που συνοδεύουν το προϊόν, να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση.
2) Το κουτί του προϊόντος θα πρέπει και αυτό να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, χωρίς οποιαδήποτε σημάδια φθοράς. Για την αποφυγή προβλημάτων θα πρέπει το κουτί των υποδημάτων να συσκευάζεται μέσα σε πλαστική σακούλα – φάκελο συσκευασίας.
3) Το έντυπο επιστροφής συμπληρωμένο.
4) Την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο αγοράς μόνο αν θέλετε επιστροφή χρημάτων, σε περίπτωση αλλαγής δεν χρειάζεται.

*Στην περίπτωση που το προϊόν έχει υποστεί μεταποίηση ή φθορά ή το κουτί έχει παραμορφωθεί, η επιστροφή δεν θα γίνεται δεκτή και το πακέτο θα σας επιστραφεί με δική σας χρέωση.

Όλες οι περιπτώσεις επιστροφών προϊόντων καθώς και οι αντίστοιχες χρεώσεις πελάτη (όπου υπάρχουν) αναφέρονται παρακάτω.


1. ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Εάν επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή του προϊόντος που αγοράσατε, σε οποιαδήποτε από τις παρακάτω περιπτώσεις έχετε το δικαίωμα να το επιστρέψετε και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο προϊόν.

α) Αλλαγή στο νούμερο ή το σχέδιο (Κόστος: 5,00€ για Ελλάδα – 15,00€ για Κύπρο)
β) Αλλαγή επειδή το προϊόν είναι ελαττωματικό (Κόστος: 0,00€)
γ) Αλλαγή επειδή παραλάβατε λανθασμένο (άλλο) προϊόν (Κόστος: 0,00€)

θα πρέπει αρχικά να μας ενημερώσετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που παραλάβατε και να ακολουθήσετε την διαδικασία αλλαγής όπως περιγράφεται παρακάτω.

Διαδικασία Αλλαγής

Βήμα 1: Συμπληρώστε την online φόρμα επιστροφών ή καλέστε μας στο τηλ 2102752003 εργάσιμες ημέρες και ώρες αναφέροντας μας τον αριθμό παραγγελίας σας πχ Παραγγελία 23615.

Βήμα 2: Αφού επιβεβαιωθεί η διαθεσιμότητα για το νέο σας προϊόν και εγκριθεί το αίτημα, εμείς θα σας αποστείλουμε απευθείας το νέο προϊόν που επιλέξατε με την εταιρεία ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική και θα σας ενημερώσουμε με email ή τηλεφωνικά-sms για τον αριθμό αποστολής του πακέτου.

Βήμα 3: Ο υπάλληλος της εταιρείας Ταχυμεταφορών θα σας παραδώσει το νέο προϊόν και κατά την παραλαβή του θα πρέπει να παραδώσετε το παλαιό προϊόν σας (χέρι με χέρι) συσκευασμένο σύμφωνα με τις οδηγίες  και με συμπληρωμένο το έντυπο επιστροφής καθώς και να καταβάλλεται στον υπάλληλο:
- Το αντίτιμο των 5,00€ (είναι τα έξοδα αποστολής και επιστροφής) εάν η παράδοση του πακέτου είναι εντός Ελλάδας.
- Το αντίτιμο των 15,00€ (είναι τα έξοδα αποστολής και επιστροφής) εάν η παράδοση του πακέτου είναι στην Κύπρο.

Δεν θα πληρώσετε τα παραπάνω ποσά στην περίπτωση που κάποιο προϊόν είναι ελαττωματικό ή έχει γίνει λανθασμένη αποστολή από πλευράς μας.

*Η πλαστική σακούλα – φάκελος συσκευασίας θα βρίσκεται έτοιμη από εμάς μέσα στο νέο πακέτο που θα σας παραδώσει ο υπάλληλος της εταιρείας Ταχυμεταφορών. Θα πρέπει δηλαδή να ανοίξετε το παραδοθέν  πακέτο σας, να πάρετε από μέσα την πλαστική σακούλα – φάκελος συσκευασίας και τέλος να συσκευάσετε επί τόπου το παλαιό (προς επιστροφή) προϊόν.
*Σε περίοδο προσφορών και εκπτώσεων όλες οι αλλαγές πραγματοποιούνται  με τις τρέχουσες τιμές. Το κατάστημα έχει το δικαίωμα να αλλάζει τις τιμές χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.

*Εάν υπάρχει χρηματική διαφορά μεταξύ του παλαιού και νέου προϊόντος καταρχήν θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά, με sms ή email και έπειτα θα επανυπολογιστεί το τελικό αντίτιμο.

Σε περίπτωση που διαμένετε εντός Αθηνών, μπορείτε να πραγματοποιήσετε αλλαγή του προϊόντος σας και στα φυσικά μας καταστήματα Pentavras.


2. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ
Δικαίωμα
 Υπαναχώρησης  (Κόστος: 7,00€ για Ελλάδα – 12,00€ για Κύπρο)

Μπορείτε να επιστρέψετε εύκολα το προϊόν ή τα προϊόντα που έχετε αγοράσει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα επειδή απλά αλλάξατε γνώμη. θα πρέπει αρχικά να μας ενημερώσετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που παραλάβατε και να ακολουθήσετε την διαδικασία επιστροφής χρημάτων όπως περιγράφεται παρακάτω.

Διαδικασία Επιστροφής Χρημάτων

Βήμα 1: Συμπληρώστε την online φόρμα επιστροφών ή καλέστε μας στο τηλ 2102752003 εργάσιμες ημέρες και ώρες αναφέροντας μας τον αριθμό παραγγελίας σας πχ Παραγγελία 23615.

Βήμα 2: Συμπληρώστε το έντυπο επιστροφής που θα βρείτε μέσα στο πακέτο που παραλάβατε και συσκευάστε σύμφωνα με τις οδηγίες, μέσα σε πλαστική σακούλα – φάκελο συσκευασίας την οποία μπορείτε να ζητήσετε από την εταιρεία ταχυμεταφορών. Εσωκλείσετε μέσα στο πακέτο το έντυπο επιστροφής και την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο αγοράς. (Χωρίς την απόδειξη ή το τιμολόγιο αγοράς δεν μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων. Σε περίπτωση απώλειας θα σας στείλουμε πιστωτικό για μελλοντική αγορά)

Βήμα 3: Καλέστε την εταιρεία ταχυμεταφορών και κανονίστε την ημέρα παραλαβής του πακέτου.

Για την ταχύτερη διεκπεραίωση της επιστροφής των προϊόντων σας στο κατάστημα μας και κατά συνέπεια των χρημάτων, σας προτείνουμε να επιλέξετε την Γενική Ταχυδρομική, εταιρεία courier με την οποία συνεργαζόμαστε και να επιστρέψετε το προϊόν με δική μας χρέωση (δηλ χρέωση παραλήπτη) στον κωδικό 91104478

Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη και θα σας αφαιρεθούν από το ποσόν της επιστροφής χρημάτων σας, όταν παραλάβουμε το πακέτο σας. Η κάλυψη του κόστους επιστροφής είναι:
- Για την Ελλάδα 7,00€
- Για την Κύπρο 12,00€

Βρείτε τα τηλέφωνα της Γενικής Ταχυδρομικής της περιοχής σας εδώ:  www.taxydromiki.com/office-network

Εάν επιλέξετε κάποια άλλη μεταφορική εταιρεία θα πρέπει να αποστείλετε το προϊόν με δικά σας έξοδα και ευθύνη στην ακόλουθη διεύθυνση:

Διεύθυνση καταστήματος (παραλήπτης)
Α & Κ ΠΕΝΤΑΥΡΑΣ ΟΕ
Κώστα Βάρναλη 34-38 Νέα Ιωνία, Αθήνα 14231 Ελλάδα
Τηλ 2102752003
Pentavras.gr

Να σημειωθεί ότι δεν γίνονται δεκτές οι επιστροφές με ΕΛΤΑ. Σε αντίθετη περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε την επιστροφή. Η ευθύνη για την επιστροφή των προϊόντων επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη, καθώς επίσης και το κόστος επιστροφής.

Εάν επιλέξετε κάποια άλλη μεταφορική εταιρεία πέραν της Γενικής Ταχυδρομικής, δεν μπορούμε να παρέχουμε καμία εγγύηση για τους χρόνους παραλαβής των προϊόντων που μας επιστρέφετε, καθώς και την περίπτωση αδυναμίας παράδοσης του δέματος στον χώρο μας για οποιοδήποτε λόγο.

Αφού πραγματοποιηθεί η επιστροφή του προϊόντος σας και διαπιστωθεί πως το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί και είναι συσκευασμένο σύμφωνα με τις οδηγίες, θα σας γίνει η επιστροφή των χρημάτων η οποία ολοκληρώνεται εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε το προϊόν, αν και συνήθως φροντίζουμε η επιστροφή χρημάτων να είναι πολύ πιο άμεση.

Σε περίοδο εκπτώσεων η επιστροφή χρημάτων γίνεται στην τιμή που αγόρασε ο πελάτης το προϊόν.

Αν η πληρωμή σας έχει πραγματοποιηθεί με Αντικαταβολή θα πρέπει να μας δηλώσετε τον IBAN λογαριασμό τραπέζης, το όνομα δικαιούχου και το όνομα της τράπεζας σας στην online φόρμα επιστροφών και στο έντυπο επιστροφής ώστε να σας καταθέσουμε τα χρήματα ενώ εάν η πληρωμή σας έχει πραγματοποιηθεί με πιστωτική-χρεωστική κάρτα ή μέσω κατάθεσης ή μέσω Paypal, τότε η επιστροφή χρημάτων γίνεται με την ίδια μέθοδο.


3. ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ - Δωροκάρτα (Κόστος: 0,00€)
Εάν για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε και δε σας ενδιαφέρει η αντικατάστασή του με κάποιο άλλο, μπορούμε να σας στείλουμε πιστωτικό για μελλοντική αγορά. Συμπληρώστε την online φόρμα επιστροφών ή καλέστε μας στο τηλ 2102752003 εργάσιμες ημέρες και ώρες αναφέροντας μας τον αριθμό παραγγελίας σας πχ Παραγγελία 23615. Αφού παραλάβουμε και ελέγξουμε ότι το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί θα σας αποστείλουμε με email μια “Δωροκάρτα” που θα αντιστοιχεί στο  συνολικό ποσό των προϊόντων που επιστρέψατε. Η Δωροκάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μελλοντική σας αγορά εντός 365 ημερών και περισσότερες από μια φορές μέχρι εξαντλήσεως της αξίας της. Κατά την ολοκλήρωση της μελλοντικής σας παραγγελίας αρκεί να εισάγετε τον κωδικό της Δωροκάρτας σας στο αντίστοιχο πεδίο “Προσθήκη Δωροκάρτας”

Σημαντική ενημέρωση: Όλα τα αιτήματα που πραγματοποιούνται μέσω της  online φόρμας επιστροφών αφού πρώτα διεκπεραιωθούν, θα παραμένουν ενεργά για ένα μήνα στη βάση δεδομένων μας, έπειτα θα διαγράφονται.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο: 2102752003
Email: sales@pentavras.gr

Close