τηλ. 210-2752003
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Filters
Αναζητηση
Close

Αλλαγές & Επιστροφές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΩΝ

Αλλαγές / Επιστροφές σε φυσικά καταστήματα
Αλλαγές σε προϊόντα που έχουν αγοραστεί online μπορούν να γίνουν και στα φυσικά καταστήματα Pentavras.

Υπηρεσία Επιστροφών pentavras.gr
Για όλες τις περιπτώσεις που επιθυμείτε επιστροφή του προϊόντος που αγοράσατε (αλλαγή μεγέθους/χρώματος/σχεδίου, αντικατάσταση, επιδιόρθωση ή επιστροφή χρημάτων), θα πρέπει να στείλετε ένα e-mail με θέμαΑίτημα Επιστροφήςκαι τις απαιτούμενες πληροφορίες, στη διεύθυνσηsales@pentavras.gr

Μόλις ελεγχθεί το αίτημά σας από το προσωπικό μας, θα λάβετε ειδοποίηση με e-mail ή/και τηλεφωνική κλήση για την έγκριση της επιστροφής και οδηγίες για τον τρόπο και τη διεύθυνση αποστολής.

Αλλαγές Προϊόντων
Εάν επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή του προϊόντος που αγοράσατε - και μόνο στην περίπτωση που το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί - θα πρέπει να καταχωρήσετε ένα e-mail με θέμαΑίτημα Επιστροφήςεντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής και να πραγματοποιήσετε την αποστολή του προϊόντος εντός 3 ημερών από την ημερομηνία έγκρισης του Αιτήματος.

Αν πρόκειται για αλλαγή μεγέθους/χρώματος/σχεδίου ή αντικατάσταση, θα πρέπει στο e-mail αυτό να καταχωρήσετε και μια νέα παραγγελία για το νέο προϊόν που επιθυμείτε με όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά (μοντέλο, χρώμα νούμερο κλπ). Κατά την καταχώρηση της παραγγελίας αυτής, θα πρέπει οπωσδήποτε να εισάγετε την πληροφορία ότι πρόκειται γιαΑίτημα Επιστροφήςστο θέμα του e-mail σας.

- Ολες οι αλλαγές προιόντων για παραγγελίες εντός Ελλάδας πραγματοποιούνται με επιβάρυνση 5,00€ για τον πελάτη (είναι τα έξοδα επιστροφής και  αποστολής)

- Ολες οι αλλαγές προιόντων για   παραγγελιες που αποστέλλονται στην Κυπρο πραγματοποιούνται με επιβάρυνση 15,00€ για τον πελάτη (είναι τα έξοδα επιστροφής και  αποστολής)

Σε περίοδο προσφορών και εκπτώσεων όλες οι αλλαγές θα πραγματοποιούνται  με τις τρέχουσες τιμες. Το κατάστημα εχει το δικαίωμα να αλλάζει τις τιμες χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.

Ολες οι αλλαγές - επιστροφές γίνονται μόνο με την ταχυμεταφορική PORTA-PORTA ELTA COURIER τηλ.11120

Λανθασμένες αποστολές
Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε δε συμπίπτει με το προϊόν της παραγγελίας σας, θα πρέπει καταχωρήσετε ένα e-mail με θέμαΑίτημα Επιστροφήςεντός 14 ημερών από την παραλαβή και να πραγματοποιήσετε την αποστολή του προϊόντος εντός 3 ημερών από την ημερομηνία έγκρισης του Αιτήματος.

Στην περίπτωση αυτή δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση του πελάτη για την αντικατάσταση.

Επιστροφή Χρημάτων
Εάν για οποιοδήποτε άλλο λόγο επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε και δε σας ενδιαφέρει η αντικατάστασή του με κάποιο άλλο, θα πρέπει να καταχωρήσετε ένα e-mail με θέμαΑίτημα Επιστροφήςεντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής και να πραγματοποιήσετε την αποστολή του προϊόντος εντός 3 ημερών από την έγκριση του Αιτήματος. Σε αυτή τη περίπτωση το κόστος αποστολής του προϊόντος γίνεται με δικά σας έξοδα.
α) Το κόστος αυτό ανέρχεται στα 6,00€ στην περίπτωση που η παραγγελία σας είναι κάτω απο 51,00€ και αναφέρεται στα έξοδα επιστροφής (3,00€) και αντικαταβολής(3,00€).
β) Το κόστος αυτό ανέρχεται στα 9,00€ στην περίπτωση που η παραγγελία σας είναιπάνω απο 50,00€ και αναφέρεται στα έξοδα επιστροφής (3,00€) αντικαταβολής(3,00€) και αποστολής (3,00€).
Αφού πραγματοποιηθεί η επιστροφή και διαπιστωθεί πως το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί, θα σας γίνει επιστροφή χρημάτων.

Επιστροφή Χρημάτων σε περίοδο εκπτώσεων
Σε περίοδο εκπτώσεων δεν ισχύει η πολιτική επιστροφής χρημάτων, εκτος εάν πρόκειται για ελλατωματικό προϊόν.
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ: Δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος αναγνωρίζεται από το νόμο μόνο σε περίπτωση αγοράς ελαττωματικού προϊόντος. Επομένως, εφόσον το προϊόν δεν είναι ελαττωματικό, εναπόκειται στην πολιτική του καταστήματος.

Δηλώνουμε ρητά πως, για λόγους αποφυγής καταχρήσεων και διευκόλυνσης των διαδικασιών, η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται μόνο όταν η αγορά του προϊόντος έχει γίνει μέσω αγοράς από το ηλεκτρονικό κατάστημα pentavras.gr.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: 210 2752003

Email: sales@pentavras.gr

Close