Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Filters
Αναζητηση
Close

Αλλαγές & Επιστροφές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΩΝ

Αλλαγές / Επιστροφές σε φυσικά καταστήματα
Αλλαγές σε προϊόντα που έχουν αγοραστεί online μπορούν να γίνουν και στα φυσικά καταστήματα Pentavras.

Υπηρεσία Επιστροφών pentavras.gr
Για όλες τις περιπτώσεις που επιθυμείτε επιστροφή του προϊόντος που αγοράσατε (αλλαγή μεγέθους/χρώματος/σχεδίου, αντικατάσταση, επιδιόρθωση ή επιστροφή χρημάτων), θα πρέπει να στείλετε ένα e-mail με θέμα Αίτημα Επιστροφής και τις απαιτούμενες πληροφορίες, στη διεύθυνση sales@pentavras.gr

Μόλις ελεγχθεί το αίτημά σας από το προσωπικό μας, θα λάβετε ειδοποίηση με e-mail ή /και τηλεφωνική κλήση για την έγκριση της επιστροφής και οδηγίες για τον τρόπο και τη διεύθυνση αποστολής.

Αλλαγές Προϊόντων

Εάν επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή του προϊόντος που αγοράσατε θα πρέπει να καταχωρήσετε ένα e-mail με θέμα Αίτημα Επιστροφής εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής και να πραγματοποιήσετε την αποστολή του προϊόντος εντός 3 ημερών από την ημερομηνία έγκρισης του Αιτήματος.
Βασική προυπόθεση για την επιστροφή του προϊόντος είναι:
1) Το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί.
2) Να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, στην αρχική του συσκευασία και με ολα τα καρτελάκια επάνω στο προϊόν.
3) Το κουτί του προιόντος θα πρέπει και αυτό να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, χωρίς οποιαδήποτε σημάδια φθοράς. Στην περίπτωση που το προιόν έχει υποστεί μεταποίηση ή φθορά ή το κουτί εχει παραμορφωθεί, η επιστροφή δεν θα γίνεται δεκτή και το πακέτο θα επιστρέφεται στον καταναλωτή με δική του χρέωση. Για την αποφυγή αντίστοιχων προβλημάτων θα πρέπει το κουτί των υποδημάτων να συσκευάζεται μέσα σε πλαστική σακούλα (ζητήστε την και απο την εταιρεία courier) και έπειτα να επιστρέφετε στην εταιρεία μας.

4) Να μας στείλετε την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο αγοράς.

Αν πρόκειται για αλλαγή μεγέθους/χρώματος/σχεδίου ή αντικατάσταση, θα πρέπει στο e-mail αυτό να καταχωρήσετε και μια νέα παραγγελία για το νέο προϊόν που επιθυμείτε με όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά (κωδικό προϊόντος, χρώμα, νούμερο κλπ). Κατά την καταχώρηση της παραγγελίας αυτής, θα πρέπει οπωσδήποτε να εισάγετε την πληροφορία ότι πρόκειται για Αίτημα Επιστροφής στο θέμα του e-mail σας.

- Ολες οι αλλαγές προιόντων για παραγγελίες εντός Ελλάδας πραγματοποιούνται με επιβάρυνση 5,00€ για τον πελάτη (είναι τα έξοδα επιστροφής και  αποστολής)

- Ολες οι αλλαγές προιόντων για   παραγγελιες που αποστέλλονται στην Κυπρο πραγματοποιούνται με επιβάρυνση 15,00€ για τον πελάτη (είναι τα έξοδα επιστροφής και  αποστολής)

Σε περίοδο προσφορών και εκπτώσεων όλες οι αλλαγές θα πραγματοποιούνται  με τις τρέχουσες τιμες. Το κατάστημα εχει το δικαίωμα να αλλάζει τις τιμες χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.

Σημείωση:
- Οι αλλαγές γίνονται πάντα με βάση τις τρέχουσες τιμές.
- Ολες οι αλλαγές - επιστροφές γίνονται μόνο με την ταχυμεταφορική (courier) με την οποία παραλάβατε.

Λανθασμένες αποστολές
Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε δε συμπίπτει με το προϊόν της παραγγελίας σας, θα πρέπει καταχωρήσετε ένα e-mail με θέμα Αίτημα Επιστροφής εντός 14 ημερών από την παραλαβή και να πραγματοποιήσετε την αποστολή του προϊόντος εντός 3 ημερών από την ημερομηνία έγκρισης του Αιτήματος.

Στην περίπτωση αυτή δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση του πελάτη για την αντικατάσταση.

Επιστροφή Χρημάτων
Εάν για οποιοδήποτε άλλο λόγο επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε και δε σας ενδιαφέρει η αντικατάστασή του με κάποιο άλλο, θα πρέπει να καταχωρήσετε ένα e-mail με θέμα Αίτημα Επιστροφής εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής και να πραγματοποιήσετε την αποστολή του προϊόντος εντός 14 ημερών από την έγκριση του Αιτήματος. Σε αυτή τη περίπτωση το κόστος αποστολής του προϊόντος γίνεται με δικά σας έξοδα.
α) Το κόστος αυτό ανέρχεται στα 6,00€ στην περίπτωση που η παραγγελία σας είναι κάτω απο 51,00€ και αναφέρεται στα έξοδα επιστροφής (3,00€) και αντικαταβολής(3,00€).
β) Το κόστος αυτό ανέρχεται στα 9,00€ στην περίπτωση που η παραγγελία σας είναιπάνω απο 50,00€ και αναφέρεται στα έξοδα επιστροφής (3,00€) αντικαταβολής(3,00€) και αποστολής (3,00€).
Αφού πραγματοποιηθεί η επιστροφή και διαπιστωθεί πως το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί, θα σας γίνει επιστροφή χρημάτων.

Επιστροφή Χρημάτων σε περίοδο εκπτώσεων
Σε περίοδο εκπτώσεων δεν ισχύει η πολιτική επιστροφής χρημάτων, εκτος εάν πρόκειται για ελλατωματικό προϊόν.

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ: Δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος αναγνωρίζεται από το νόμο μόνο σε περίπτωση αγοράς ελαττωματικού προϊόντος. Επομένως, εφόσον το προϊόν δεν είναι ελαττωματικό, εναπόκειται στην πολιτική του καταστήματος.

Δηλώνουμε ρητά πως, για λόγους αποφυγής καταχρήσεων και διευκόλυνσης των διαδικασιών, η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται μόνο όταν η αγορά του προϊόντος έχει γίνει μέσω αγοράς από το ηλεκτρονικό κατάστημα pentavras.gr.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: 210 2752003

Email: sales@pentavras.gr

Ενημέρωση: Μάιος 2018

Close