Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Filters
Αναζητηση
Close

Sorry - this product is no longer available

Tamaris Cleansing Mousse 125ml 830130

Κατασκευαστής: Tamaris
Απαλή περιποίηση για τα αγαπημένα σας υποδήματα.Πλούσιος αφρός με την καθαριστική δύναμη του λεμονιού!Παρέχει εντατική φροντίδα σε δερμάτινα και καστόρινα υποδήματα.Αναζωογονεί,επαναφέρει και δίνει λάμψη στο χρώμα.Ιδανικό για υφασμάτινα και πάνινα υποδήματα.Για όλα τα χρώματα.Πριν τη χρήση δοκιμάστε σε ένα αθέατο σημείο για την αντοχή του χρώματος. Cleansing Mousse 125ml 830130
8,90€
Διαθεσιμότητα: Εξαντλήθηκε
+ -

Η Τιμή ισχύει για ONLINE Αγορές

Για την Ελλάδα: Όλες οι αποστολές για παραγγελίες άνω των 80€ πραγματοποιούνται ΔΩΡΕΑΝ. Για παραγγελίες αξίας κάτω των 80€ υπάρχει χρέωση μεταφορικών ύψους 3,90€. Ο χρόνος παράδοσης είναι συνήθως 1-3 εργάσιμες ημέρες μέσω Γενικής Ταχυδρομικής, Tas Courier ή ACS Courier και μπορεί να επιμηκυνθεί κατά 4 εργάσιμες ημέρες σε απομακρυσμένες-δυσπρόσιτες περιοχές.

Για την Κύπρο: Όλες οι αποστολές για παραγγελίες άνω των 120€ πραγματοποιούνται ΔΩΡΕΑΝ. Για παραγγελίες αξίας κάτω των 120€ υπάρχει χρέωση μεταφορικών ύψους 8€. Ο χρόνος παράδοσης είναι συνήθως 10-15 εργάσιμες ημέρες μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική.

Για αναλυτικές πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

Close